Over ons

Wie zijn wij nu eigenlijk?

 Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die elk hun plaatsje op de paddock  gevonden hebben.

Crew

Cindy Resseler

Dagelijks bestuur

Free Run Paddock is mijn kindje, mijn passie. Ontstaan uit liefde voor de paarden en voor de kwetsbare onder ons. Een plekje gecreëerd waar je tot rust komt en de wereld rondom even naar de achtergrond verdwijnt. Waar je jezelf weer kan vinden. Het back to basics, even weg van de dagelijkse ratrace.
Frp geeft mij de uitlaatklep die ik nodig heb. Een plek creëren voor hen die nood hebben aan rust, vertrouwen en kunnen werken aan zelfliefde. 

Luc Delbaen

Penning meester

Toen ik Cindy pas leerde kennen nam ze mij al gauw mee naar haar stukje paradijs op aarde. Als allround dierenliefhebber, voelde ik me snel thuis tussen de paarden. Maar ook helpen met de kampjes is enorm leuk. De voldoening van al die blije gezichtjes geeft een heel warm gevoel. FRP is een oase van gelukzaligheid. Naast de weekends heb ik ook een  vaste dag in de week om te verzorgen. Dit is ook meestal de dag dat jongeren van Ter Elst komen helpen.

Nancy Wyns

Nancy Wyns

Voorzitter

Enkele jaren geleden vroeg Cindy of ik mee met haar de vzw wou oprichten. Daar ik eerst enkel achter de schermen mee volgde werd ook de aantrekkingskracht van de paddock op mij steeds groter.
Niet alleen ga ik af en toe mee verzorgen, ook tijdens de kampen ontpop ik me graag als de  zorgende hulp.
Als verpleegkundige  ben ik paraat tijdens de kampen voor kleine en grote wondjes te fixen en kleine kwaaltjes op te vangen.
Koken en bakken is mijn hobby dus voorzie ik ook graag de nodige tussendoortjes op de kampdagen. Pannenkoeken en frietjes.. ..het snijden van fruit en groentjes tijdens vieruurtje.. Zalig  

Bart

Bart Van Beersel

Handige Harry

Klussen is mijn hobby, machientjes mijn passie. Grote en kleine werken op de paddock in de frisse buitenlucht bij de paarden geven mij voldoening. Traag maar gestaag zonder gezaag komen de dingen op hun plooi. 

Achter de schermen

Gunther Lantsoght

Webmaster / fotograaf

Ik kwam Cindy tegen omdat ik op haar paddock een fotoshoot ging doen, foto’s maken is namelijk één van mijn hobby’s. We raakten aan de praat en toen bleek dat zij een website nodig had bood ik mijn diensten aan. Freerunpaddock is een prachtig concept met een hoop prachtige mensen die hun schouders hieronder zetten, ik voel mij dus vereerd hier deel van te mogen uitmaken. U kan meer over mij lezen op mijn eigen website, crea-it.be

Sonja Maenen

Boekhouding
Schuiven naar boven