Oproep: pech achtervolgt Free Run Paddock

Duffel, 21 oktober 2021 – Free Run Paddock is een vrijwilligersorganisatie die met hulp van paarden, kinderen en jongeren helpt hun emotionele balans terug te vinden. Om dit voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk te maken, is ze afhankelijk van giften en inkomsten van onder andere vakantiekampjes. De vzw wordt sinds 2020 achtervolgd door pech. Na het wegvallen van inkomsten van kampen om wille van corona, bleek vorige week dat de ganse wintervoorraad hooi beschimmeld was door het slechte weer. Daarnaast kreeg de vzw onverwacht extra paarden in de kudde. Eén van de oude pony’s, Aquila, heeft nood aan krachtvoer om de winter door te komen en dit is duur. Om de paarden voldoende voedsel te kunnen geven en dit droog te kunnen bewaren, is de organisatie dringend op zoek naar 5.000 euro. En hier is jouw hulp heel welkom.

Zelf bereidt Free Run Paddock verschillende acties voor, zoals het verkopen van kerstkaartjes en wafeltjes. Dit geeft een steuntje in de rug, maar op korte termijn is er meer nodig.

Hoe kan jij helpen ?

Steun Free Run Paddock en deel dit met je vrienden en familie. Met 10 euro geef jij 1 paard een dag eten en drinken? Vanaf bijdragen van 40 euro, ben jij misschien één van de winnaars van een fotosessie met de paarden eind november

Storten kan via rekeningnummer: IBAN BE79 0017 6667 4033

Schrijf je in voor één van onze herfstactiviteiten. De opbrengst hiervan gaat naar de aankoop van krachtvoer voor pony Aquila en hooi en water voor de winter.
Meer info.

In november start de wafeltjesverkoop, meer info binnenkort op de website.

Beschimmeld hooi.

Oproep: pech achtervolgt Free Run Paddock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven